Voor bedrijven

Facts & Figures voor werkgevers en werknemers

People who spend the most time on the road experience higher levels of stress because they constantly feel hurried. Many of them spend much of their time on the road worrying about all the activities they’re missing.(Forbes)

Wist u dat de meeste reisjes tussen kantoren in een stad slechts 1 tot 4 kilometer bedragen? 20% van de reisjes is minder dan 1,6 kilometer; 68% van de reisjes is minder dan 8 kilometer.

Stel dat uw werknemer in een willekeurige stad een afstand moet afleggen van 5 kilometer. Te voet reizen of met een auto of bus duurt ca. een uur; met een Stigo Bike slechts 12 minuten. Zo bespaart u jaarlijks 160 uur als u uw werknemer gebruik laat maken van een Stigo Bike. En dat levert u 9600 declarable uren extra op! (indien 1 Stigo Bike 2x per dag wordt gebruikt, 100 dagen per jaar, en een uurtarief van Euro 60,-)

 

 

De Stigo Bike is de enige oplossing voor uw korte binnenstedelijke reizen. Want deze compacte elektrische snorfiets:

 • kan overal mee naar toe worden genomen – in slechts 2 seconden volledig in- / uitklapbaar, weinig ruimte benodigd, te gebruiken als handbagage en licht;
 • heeft geen parkeer infrastructuur nodig – binnenshuis te stallen dus geen risico op diefstal;
 • heeft geen oplaad infrastructuur nodig – overal op te laden door gebruik te maken van een stopcontact voor slechts 4 Eurocent per oplaadbeurt;
 • is te combineren met andere vervoersmodaliteiten – makkelijk mee te nemen in een auto, taxi, bus, tram en trein;
 • heeft een ergonomisch ontwerp – het gewicht van de berijder wordt verdeeld over de armen, benen en bovenlichaam wat de druk op je spieren en rug vermindert.

 

Levert de inzet van Stigo Bikes een toegevoegde waarde op voor uw organisatie?  Doorloop eens de volgende checklist:

 • Heeft u werknemers die dagelijks boodschappen doen of vergaderingen of afspraken buiten uw kantoor hebben?
 • Heeft u werknemers die liever een dagdeel thuis of buitenshuis werken?
 • Heeft u werknemers die liever lunchen buiten kantoor?
 • Is het woon-werkverkeer van uw werknemers tussen de 2-8 kilometer?
 • Heeft u werknemers die niet de beschikking hebben over een eigen auto of een auto van de zaak?
 • Wilt u besparen op de dagelijkse reistijd voor het woon-werkverkeer van uw werknemers zodat zij hun tijd kunnen spenderen aan hun werk en uw bedrijf?
 • Wilt u innovatief zijn in hoe u uw business runt en hoe u de vervoersproblemen van uw bedrijf en werknemers managet?
 • Zoekt u manieren om uw carbon-footprint te verminderen omdat u om het milieu geeft en u zorgen maakt om de klimaatverandering?
 • Heeft u liever dat uw werknemers netjes en niet bezweet zijn nadat zij hebben gereisd op een tweewieler?
 • Wilt u uw werknemers elke dag weer blij maken en gemotiveerd houden?

Als u minimaal 6 vragen van de checklist bevestigend heeft beantwoord dan is het het juiste moment om Stigo Bikes in te zetten!

 

Mobiliteitsanalyse

Bent u benieuwd wat de toegevoegde waarde voor uw bedrijf is als u de Stigo Bike inzet? Om dit inzichtelijk te maken werken wij samen met MobilityLabel: een bedrijf dat is gespecialiseerd in het kwantificeren en optimaliseren van het mobiliteits- en vestigingsbeleid van middelgrote en grote werkgevers.

MobilityLabel faciliteert werkgevers met het inzichtelijk maken en optimaliseren van mobiliteit. Met de geavanceerde mobiliteitsanalyses van MobilityLabel zien organisaties waar het woon-werkverkeer valt te verbeteren, welk beleid hier het beste bij past en kunnen ze ontdekken wat vanuit het oogpunt van mobiliteit hun beste vestigingsplaats is.

Bent u op zoek naar een goede analyse van het woon-werkverkeer van uw medewerkers? Wilt u weten hoeveel kilometers uw medewerkers reizen? En hoe ze dat doen? Wat de CO2-uitstoot is van al die reisbewegingen? En wilt u weten hoeveel medewerkers ook op een andere manier zouden kunnen reizen? Voor wie OV of fiets wel of niet een alternatief zou zijn? En wat het thuiswerkpotentieel is? Het antwoord op deze vragen – en méér – krijgt u met de mobiliteitsanalyse van MobilityLabel.

Meer weten? Kijk dan ook eens op de website https://mobilitylabel.nl/mobiliteitsanalyse/

 

Lease – FINANCIAL

Wilt u direct rijplezier en gespreid betalen? Stigo Bike Nederland biedt u de mogelijkheid om het aankoopbedrag van een Stigo Bike Plus maandelijks terug te betalen. Financial lease is de ideale leasemethode voor het leasen van de Stigo Bike Plus door particulieren. Hiervoor werken wij samen met ScooterFlex.

U rijdt al een Stigo Bike Plus voor nog geen Euro 52,= per maand (bij een looptijd van 48 maanden)!

ScooterFlex helpt u op een verantwoorde wijze op de Stigo Bike Plus, dus geen verrassingen achteraf, met veel vrijheid en u weet precies waar u aan toe bent. De basis hiervoor is een overzichtelijk betaalplan met heldere voorwaarden waarbij vrijheid en eerlijkheid voorop staan.

Voor vragen en de voorwaarden kunt u contact opnemen met Stigo Bike Nederland.

Meer weten? Kijk dan ook eens op de website https://www.scooterflex.nl/

 

Lease – FULL OPERATIONAL

Wilt u wel de voordelen maar niet de lasten? Stigo Bike Nederland biedt u de mogelijkheid om een Stigo Bike Plus te leasen. Full operational lease is de ideale leasemethode voor het leasen van de Stigo Bike Plus door bedrijven, overheden en overige organisaties in de profit en non-profit sector. Hiervoor werken wij samen met Riemersma Leasing.

U rijdt al een Stigo Bike Plus voor slechts Euro 46,50 per maand (bij een looptijd van 60 maanden)!

Riemersma Leasing regelt alle operationele zaken voor en met uw medewerkers. U loopt als werkgever geen enkel risico en u wordt volledig ontzorgd.

Voor vragen en de voorwaarden kunt u contact opnemen met Stigo Bike Nederland.

Meer weten? Kijk dan ook eens op de website https://www.riemersmaleasing.nl

 

Pechhulp

Stigo Bike Nederland biedt u een uitstekende pechhulp aan. Hiervoor werken wij samen met fietsNED: een gerenommeerd bedrijf dat 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is en service verleent op locatie van de klant met 30 mobiele werkplaatsen en op 90 vaste servicepunten verspreidt in Nederland.

Voor slechts Euro 32,50 per jaar wordt u volledig ontzorgd!

Bij pech onderweg belt u naar de FietsNED-servicelijn. Die is 24/7 bereikbaar. Een van de monteurs komt dan naar u toe om uw Stigo Bike te maken en ervoor te zorgen dat u weer door kunt rijden. FietsNED werkt alleen met professionele fietsenmakers en erkende E-bike specialisten. Ze komen naar u toe met een bus, volledig ingericht als mobiele fietswerkplaats. Ze gebruiken de modernste gereedschappen, meet-apparatuur en onderdelen die nodig zijn om uw Stigo Bike perfect te kunnen repareren.

Voor vragen en de voorwaarden kunt u contact opnemen met Stigo Bike Nederland.

Meer weten? Kijk dan ook eens op de website https://www.fietsned.nl/pechhulp/wat-doet-fietsned

 

Subsidie

Informatie volgt spoedig; nog even geduld alstublieft….

 

Fiscaal

Informatie volgt spoedig; nog even geduld alstublieft….