Voor bedrijven

Facts & Figures voor werkgevers en werknemers

Informatie volgt spoedig; nog even geduld alstublieft….

 

Mobiliteitsanalyse

Bent u benieuwd wat de toegevoegde waarde voor uw bedrijf is als u de Stigo Bike inzet? Om dit inzichtelijk te maken werken wij samen met MobilityLabel: een bedrijf dat is gespecialiseerd in het kwantificeren en optimaliseren van het mobiliteits- en vestigingsbeleid van middelgrote en grote werkgevers.

MobilityLabel faciliteert werkgevers met het inzichtelijk maken en optimaliseren van mobiliteit. Met de geavanceerde mobiliteitsanalyses van MobilityLabel zien organisaties waar het woon-werkverkeer valt te verbeteren, welk beleid hier het beste bij past en kunnen ze ontdekken wat vanuit het oogpunt van mobiliteit hun beste vestigingsplaats is.

Bent u op zoek naar een goede analyse van het woon-werkverkeer van uw medewerkers? Wilt u weten hoeveel kilometers uw medewerkers reizen? En hoe ze dat doen? Wat de CO2-uitstoot is van al die reisbewegingen? En wilt u weten hoeveel medewerkers ook op een andere manier zouden kunnen reizen? Voor wie OV of fiets wel of niet een alternatief zou zijn? En wat het thuiswerkpotentieel is? Het antwoord op deze vragen – en méér – krijgt u met de mobiliteitsanalyse van MobilityLabel.

Meer weten? Kijk dan ook eens op de website https://mobilitylabel.nl/mobiliteitsanalyse/

 

Lease – FINANCIAL

Informatie volgt spoedig; nog even geduld alstublieft….

 

Lease – FULL OPERATIONAL

Wilt u wel de voordelen maar niet de lasten? Stigo Bike Nederland biedt u de mogelijkheid om een Stigo Bike Plus te leasen. Full operational lease is de ideale leasemethode voor het leasen van de Stigo Bike Plus door bedrijven, overheden en overige organisaties in de profit en non-profit sector. Hiervoor werken wij samen met Riemersma Leasing.

U rijdt al een Stigo Bike Plus voor slechts Euro 47,50 per maand!

Riemersma Leasing regelt alle operationele zaken voor en met uw medewerkers. U loopt als werkgever geen enkel risico en u wordt volledig ontzorgd.

Voor vragen en de voorwaarden kunt u contact opnemen met Stigo Bike Nederland.

Meer weten? Kijk dan ook eens op de website https://www.riemersmaleasing.nl

 

Pechhulp

Stigo Bike Nederland biedt u een uitstekende pechhulp aan. Hiervoor werken wij samen met fietsNED: een gerenommeerd bedrijf dat 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is en service verleent op locatie van de klant met 30 mobiele werkplaatsen en op 90 vaste servicepunten verspreidt in Nederland.

Voor slechts Euro 32,50 per jaar wordt u volledig ontzorgd!

Bij pech onderweg belt u naar de FietsNED-servicelijn. Die is 24/7 bereikbaar. Een van de monteurs komt dan naar u toe om uw Stigo Bike te maken en ervoor te zorgen dat u weer door kunt rijden. FietsNED werkt alleen met professionele fietsenmakers en erkend als E-bike specialisten. Ze komen naar u toe met een bus, volledig ingericht als mobiele fietswerkplaats. Ze gebruiken de modernste gereedschappen, meet-apparatuur en onderdelen die nodig zijn om uw Stigo Bike perfect te kunnen repareren.

Voor vragen en de voorwaarden kunt u contact opnemen met Stigo Bike Nederland.

Meer weten? Kijk dan ook eens op de website https://www.fietsned.nl/pechhulp/wat-doet-fietsned

 

Subsidie

Informatie volgt spoedig; nog even geduld alstublieft….

 

Fiscaal

Informatie volgt spoedig; nog even geduld alstublieft….